Γιατί να επιλέξετε το Web-praxis;

Home/Γιατί να επιλέξετε το Web-praxis;

Το Web-praxis είναι ένα Σύστημα Διαχείρισης Βιοϊατρικής Τεχνολογίας σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες κάθε μονάδας παροχής υπηρεσιών υγείας, ανεξάρτητα από το μέγεθός της. Νοσοκομεία, Κλινικές, Περιφερειακή Διοίκηση και Υπουργεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα, προκειμένου να παρακολουθούν τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που έχουν στην ευθύνη τους.

Κύρια χαρακτηριστικά :

  • Το Web-praxis χρησιμοποιεί την πλέον σύγχρονη τεχνολογία στον τομέα των υπηρεσιών και της ανάπτυξης εφαρμογών στο Διαδίκτυο, προσφέροντας 24ωρη πρόσβαση στον λογαριασμό σας από οποιοδήποτε σημείο με σύνδεση στο Διαδίκτυο.
  • Έχει σχεδιαστεί ώστε να ενσωματώνεται όσο το δυνατόν πιο ομαλά στην καθημερινή εργασία των Τμημάτων Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, μεγιστοποιώντας έτσι την απόδοσή τους και εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.
  • Το γραφικό περιβάλλον ακολουθεί τη σχεδίαση ευρύτατα χρησιμοποιούμενων σήμερα ιστοσελίδων και διαδικτυακών υπηρεσιών, ενσωματώνοντας τα πλέον γνώριμα χαρακτηριστικά που συναντά καθημερινά ο μέσος χρήστης του Διαδικτύου. Έτσι, αισθάνεται εξοικειωμένος με το σύστημα από την πρώτη στιγμή.
  • Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια των δεδομένων σας. Είναι αποθηκευμένα σε ασφαλείς διακομιστές με αυτοματοποιημένα καθημερινά back-ups.
  • Το Web-praxis μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο από το προσωπικό των Τμημάτων ΒΙΤ, αλλά και από το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Το σύστημα δίνει τη δυνατότητα να δημιουργηθούν κατηγορίες χρηστών με διαφορετικά δικαιώματα πρόσβασης στις φόρμες της εφαρμογής. Με αυτόν τον τρόπο, η λειτουργία του συστήματος προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε χρήστη.
  • Το Web-praxis σας δίνει τα εργαλεία όχι μόνο για να αποθηκεύσετε, να δείτε και να διαχειριστείτε τα δεδομένα σας, αλλά κυρίως για να τα αναλύσετε. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να εξάγει πολύτιμες πληροφορίες και να λαμβάνει αποφάσεις βασιζόμενος σε ακριβή δεδομένα.

Εκτός από την καταγραφή του εξοπλισμού, είναι επίσης διαθέσιμα και άλλα εργαλεία διαχείρισης για επισκευές, περιοδικούς ελέγχους, εκπαιδεύσεις, διαχείριση αποθήκης κλπ., που καθιστούν το Web-praxis ένα χρήσιμο πολυεργαλείο στην καθημερινή ρουτίνα ενός νοσοκομείου.